Keukenkraan

Kenmerken Franke Keukenkraan / keukenkranen

Franke-Keukenkraan-kenmerken

Kenmerken Franke Keukenkranen

Een Franke Keukenkraan is natuurlijk een echte blikvanger voor in de keuken. Hierdoor hecht dit merk natuurlijk ook enorm grote waarde aan het  ontwerpen van een tijdloos en hoogwaardig design voor keukenkranen. Dit om de keuken voor de klanten natuurlijk nog meer wonderful te maken.

Speciaal ontwikkeld voor uw stijl keuken, de perfecte franke keukenkraan. Franke kenmerkt zich door het brede assortiment en gebruik van verschillende stijlen. Zo zijn er verschillende materialen, kleuren en varianten in het assortiment, van roestvrijstaal, chroom of kleur, tot een franke keukenkraan met vaste of uittrekbare uitloop. Tevens vind u op de website een duidelijke uitleg over verschillende soorten materialen.

In het franke keukenkranen assortiment vind u de perfecte oplossing voor uw keuken. Ook zal uw Franke keukenkraan de perfecte match zijn met een bijpassende spoelbak vanuit ons assortiment. Tevens staat de kwaliteit van franke centraal, en krijgt u op alle producten de beste 5 jaar all-in garantie.

Fijn en eenvoudig in gebruik, bedien uw keukenkraan makkelijk met één hand. Een hendel zonder zwaai naar achter zodat deze nooit last heeft van een muur of vensterbank. Kortom een Franke Keukenkraan past perfect in iedere keuken! Met een mooie kleur en finish die past bij de spoelbak, een hoge of normale uitloop voor het makkelijk vullen van pannen, bij Franke bent u aan het juiste adres! Door gebruik te maken van een hoekstopfilterkaan blijft uw keukenkraan in optimaal gebruik!

Samen met deze unieke 5 jaar all-in garantie bent u zeker van perfect en langdurig gebruik!

Ons assortiment Franke Keukenkranen

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *