Spoelbakken

Kenmerken Franke spoelbakken

Kenmerken-Franke-Spoelbakken

De kenmerken van Franke spoelbakken

Een franke spoelbak staat voor kwaliteit, dit blijkt uit de jaren lange ervaring die deze producent heeft. Wat voor eisen u ook heeft voor uw spoelbak, Franke heeft hiervoor het perfecte product in het assortiment. De spoelbakken van franke zijn er in veel verschillende stijlen, bent u opzoek naar een klassieke, moderne of een ruime spoelbak waarin u veel spullen kwijt kunt Franke heeft altijd een spoelbak die aansluit op het design van uw keuken!

Mooie afwerking & Design

Franke spoelbakken kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit, afwerking, glans & design. De kernactiviteit van franke is maar liefst al 100 jaar het produceren van spoelbakken. Deze jarenlange ervaring ziet u dan ook terug in iedere spoelbak van het hoogwaardige merk Franke.

Details Franke Spoelbakken

De welbekende Turbo afvoerplug, Franke spoelbakken zijn over het algemeen voorzien van een turbo afvoerplug die ruimtebesparend is. Tijdens het productieproces wordt deze plug geperst in de spoelbakbodem, hierdoor vormt de plug een geheel met de spoelbak. In het assortiment spoelbakken van franke

Overloop design, veel van de hoogwaardige kwaliteit Franke spoelbakken beschikken over een design overloop. Dit houd in dat de opening en schroef zich bevinden achter het luxueuze logo plaatje van Franke.

Waste systeem Easy Touch: Hierdoor hoeft u nooit meer met uw handen in vies of heet water. Door eenvoudig op deze knop te drukken kunt u de zeef van de afvoer sluiten of openen in de spoelbak.

Accessoires: een spoelbak is natuurlijk een van de meest essentiële attributen in uw keuken voor het bereiden van maaltijden. Franke heeft er voor gezorgd dat er handige en gebruiksvriendelijke accessoires zijn ter ondersteuning van uw spoelbak, denk hierbij aan inzetbakjes tot snijplanken. Deze zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Verschillende Kleuren:

Rvs

Graniet: Cashmere, Chocolate, Copper Gold, Copper Grey, Glacier, Lunar Grey, Onyx.

Keramiek: Antraciet, Cashmere, Glacier, Graphit, Magnolia Glans, Onyx, Parelgrijs.

Ruime materiaal keuze

Franke spoelbakken worden gemaakt van verschillende soorten materialen om er voor te zorgen dat deze altijd passen bij de wens van de klant. De verschillende materialen waar Franke gebruik van maakt: Fragranite, Roestvrijstaal, Tectonite of Fraceram. Elk soort materiaal kent zijn eigen unieke specifieke eigenschappen.

Het volledige assortiment Franke spoelbakken vind u hier:

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *