Geen categorie

Welke Modellen En Kleuren Heeft Quooker

Welke modellen en kleuren heeft Quooker?

Toonaangevende modellen:

Voor elke stijl is er een model, voor elke kraan is een bijpassende zeepdispenser in dezelfde kleur.

 

Model: QUOOKER FRONT

De Front is een unicum. Geen enkele andere kokendwater kraan heeft deze bediening.

Quooker-Front heeft een nieuwe functie: aan het einde van de uitloop ziet u een staafje, hiermee kunt u warm en koud water tappen. Aan het begin van de kraan zit de ring met lamp. Daar kunt u de andere functies mee bedienen.

 

Model: FLEX

Quooker-Flex is het meest uitgebreid dankzij de uittrekbare slang.

Hierdoor kan je bijvoorbeeld een hoge pot of emmer die niet onder de kraan past, perfect vullen.

De verlengde uitloop is buigzaam en enorm veilig. U kunt zo makkelijk iets afwassen en de spoelbak afspoelen. Voor kleine kinderen is dit ook heel erg handig. Uw gebruiksgemak word vele malen hoger en u zult minder tijd in de keuken doorbrengen omdat alles sneller en eenvoudiger gaat.

 

Model: FUSION

De bediening en het uiterlijk lijkt op een normale keukenkraan.

Quooker-Fusion is heeft dezelfde bediening als de Quooker Front. Echter is het de bedienings-staaf onder de bedieningsring geplaatst. De Fusion heeft 2 versies: de ronde en de vierkante uitloop.

Deze worden Round en Square genoemd. De kranen hebben een strak design met gedetailleerde afwerking.

 

Model: NORDIC SINGLE

De kraan die alleen kokend water levert.

Quooker-Nordic is een elegante aanvulling die u naast uw keukenkraan plaatst. Er zijn ook mooie keukens met meerdere spoelbakken of een gat in het aanrecht naast de spoelbak. Als u alleen kokend water wilt gebruiken om bijvoorbeeld thee te zetten. Hoeft deze Nordic-Quooker niet in een spoelbak geplaatst te worden. De Nordic is een echte kokendwater-keukenkraan. Ook de Nordic-Quooker heeft een Square en Round uitvoering. Zo heeft u nog meer keuze.

 

Model: NORDIC TWINTAPS

2 kranen in hetzelfde design, keuze uit rond of recht en 2 finishes

Een kleine mengkraan voor warm en koud water + een kraan die direct kokend water geeft. De Quooker-Nordic-Twin-Taps zijn ideaal voor een gezin met kleine kinderen. Doordat de kokendwater-kraan niet geïntegreerd is, is het voor kids heel makkelijk om te zien welke kraan ze niet moeten gebruiken. Bovendien zorgt het kinderslot voor een veilige vergrendeling van het kokende water.

De keukenkraan is makkelijk te bedienen: het levert warm water tussen de 50 en 60 graden celsius en u kunt koud water tappen. De sets bevatten een bijpassende kleur.

De kranen zijn dus in dezelfde kleuren en design. Dit geeft een luxe uitstraling.

 

Model: CLASSIC FUSION

Een klassiek uiterlijk met keuze uit 3 afwerkingen.

Quooker-Classic-Fusion is op de markt gekomen voor de mensen die geen keuken hebben met een moderne look. De C-F is qua bediening identiek aan de Fusion. Het verschil is het uiterlijk.

Doordat u kunt kiezen uit 3 kleuren en materialen, heeft u altijd de kraan die u zoekt.

Daarbij heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit de ronde en vierkante uitloop.

 

Model: CLASSIC NORDIC

 Klassieke stijl kokendwaterkraan

Quooker-Classic-Nordic word vaak gebruikt als 2de kraan. Naast uw mengkraan van de keukenkraanwinkel kunt u de Classic-Nordic plaatsen. De uitstraling is klassiek. Doordat de keukenkraan in 2 uitvoering verkrijgbaar is, kunt u deze kraan passend maken met uw mengkraan. U kunt dus beide kranen hebben met precies dezelfde kleur. Ook is er een ronde en vierkante variant.

De rond lijkt klassiek en de rechte is strak en stijlvol.

 

De collectie en alle kleuren:

Quooker heeft meerdere stijlen gebruikt voor de kokend water kranen. De combinatie van het materiaal, de finish en de stijl creeërt een uitstraling. Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak en dankzij de verschillende combinaties is er voor ieder wat wils. De modellen zijn in meerdere afwerkingen beschikbaar. Wij hebben een duidelijk overzicht gemaakt voor u.

RVS en Chroom zijn het bekendste. Roestrvrijstaal staat voor degelijkheid en tijdloos design. Chroom glimt en veel mensen vinden het opvallend en chique. Het vergt meer onderhoud. Op een chromen kraan zie je sneller vlekken en vingerafdrukken. Zwart is heel populair in moderne keukens en geeft een robuuste look. De messing patina zorgt voor een authentieke warme uitstraling. Goud is opvallender en word vaak gekozen voor de klasse. Er word echt goud gebruikt voor de afwerking. De laag bestaat uit 24 karaats goud. De keukenkraan is dus verguld.

CHROOM:

Ook wel Chromium genoemd, is een chemisch element en heeft een zilverachtige kleur. Het is een overgangsmetaal. Het word scheikundig aangeduid met het symbool: CR. Het is een niet-oxiderend metaal en daarom zeer duurzaam. Bij zorgvuldig gebruik en fatsoenlijk onderhoud, gaat de kokendwaterkraan van Quooker zeer lang mee. De chroom-kleur is afkomstig van het mineraal chromiet. Dit word verhit in combinatie met aluminium of silicium. Als u voor Chroom kiest, krijgt u een hoogwaardige kwaliteit van de beste materialen. De zilver-achtige verschijning is duidelijk glimmend. Het word ook omschreven als: Glanzend staalgrijs.

RVS:

De volledige naam is Roest Vrij Staal. Het materiaal oxideert, eigenlijk is er een dun roest laagje op het metaal aanwezig. Dit heet dan ook de oxide laag. In tegenstelling tot roest op normaal staal, is dit onzichtbaar. Er kunnen geen roestvlekken ontstaan op roestvrijstaal. RVS staat voor degelijkheid en is een echte toevoeging aan uw keuken. Vaak word het gecombineerd met industriele designs. De kleur is tijdloos. Er is geen verf of kleurstof gebruikt bij deze uitvoering van de Quooker kokend water keuken kraan, Aangezien de buitenkant van veel aparaten en interieur ook RVS is, past het bij veel inrichtingen. Dankzij het design van de kraan heeft u een tijdloos product in huis. Het ruwe materiaal is subliem afgewerkt. Dit zorgt voor een aantrekkelijke en stoere uitstraling.

ZWART:

De onweerstaanbare kleur. Een zwarte kraan is verniewend. Het is iets nieuw,. Zwart past in elke keuken. De donkere kleur geeft een mysterieuze look. U heeft nog niet vaak een zwarte keuken kraan gezien. U onderscheid zich door te kiezen voor BLK. Dit is de afkorting van Black. Door de donkere tint is de kokendwaterkraan heel chique. Het valt op door de eenvoud en kracht. De Black-kleur van Quooker is enorm sfeervol. Het geeft een warm gevoel. De bedieningsring verlicht bij meerdere functies. Het gekleurde licht is dan mooi te zien. Voor de afwerking is een PVD laag gebruikt. De kranen hebben een ijzerstrke PVD coating. Dit is een van de nieuwste technieken om metalen mengkranen en multikranen zoals ons aanbod, te voorzien van een blijvende uitstraling.

MESSING PATINA:

Deze prachtige alliage is uniek en aanwezig. Koper en zink kan samen voor een legering van messing zorgen. In de volksmond word het geelkoper genoemd. Een messingafwerking is zeer bestendig tegen vochtige omstandigheden. Dit is dus een perfect materiaal voor de prachtige kokend waterkranen. Het is een samensmelting van metalen, zink is het grootste bestanddeel en het voornaamste legeringselement. Patina is het laagje wat onstaat door oxidatie. Je kan het niet voelen. Op het oog ziet u vooral een donkere en lichte schijn. De plekken die u vaak zal aanraken bij het gebruik van de Quooker keukenkraan zullen subtiel van kleur veranderen. Patina is edelroest, ookwel koperroest genoemd. Het is een doffe laag die niet afwijkt van het design. Door de blootstelling van lucht en vocht, ontstaat er een corrosielaag. Dit komt door de koperhoudende metaalmenging. De kraan zal dus lichtjes veranderen op een positieve manier en een oud klassieke uitstraling geven. De kleur leeft.

GOUD:

Kokendwaterkraan en mengkraan verguld in 24 karaats goud. Een gouden finish op uw Quooker keukenkraan. Wat begonnen is als een prestiege project in de Vereningde Arabische Emiraten, is nu een wereldwijd succes. De ‘Golden One’ was limited edition en is nu voor iedereen verkrijgbare dankzij de grote vraag. De gouden kokendwaterkraan is glanzend. De bedieningsring is matgoud. De roestvrijstalen keukenkraan is verguld in goud. Er is keuze uit een moderne rechte uitloop en een elegante ronde uitloop. Het geeft een subtiel accent op uw aanrecht. Als de Quooker kraan het enige gouden materiaal is in uw keuken of aanrecht, zal het een echte eyecatcher zijn. Er is ook een bijpassende zeepdispenser in exact dezelfde kleur. Zo kunt u van 2 identieke kleursamenstellingen een schitterende set maken. U zal er zeker van genieten. Uw keuken is de centrale plek van uw huis en net daar is vaak vernieuwing nodig. Als u opstaat en naar beneden gaat zal u eerst uw mooie keukenkraan zien als u thee of koffie gaat zetten. Meerdere malen per dag zal de kraan opvallen en op het einde van uw dag zal u blij zijn met al de uitbespaarde tijd dankzij de snelheid van de kokend-waterkraan. U kunt zorgeloos uw kraan bedienen en het heeft nauwelijks onderhoud nodig dankzij het gebruik van hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde materialen.

Alliage:

Een alliage is een vereeniging van metalen. Dankzij de samengesmolten combinatie van diverse metaalsoorten, word de metallurgie veerkrachtiger, minder rekbaar en dus sterker. Door de verenigingen worden de alliages ook harder. Quooker heeft gekozen voor een metaalmengsel van Koper en Zink. De legering word Messing genoemd en is terug te vinden in de kleur messing-patina.

PVD:

De modernste techniek die vaak word gebruikt bij bestek. De kleur van messen, vorken en lepels mag absoluut niet sleiten. Vandaar dat deze technologie ook word gebruikt om de Quooker kokendwater kranen een onverwoestbare laag te geven. Dit is krasbestendig. De afkorting staat voor: Physical Vapor Deposition. Om de coating te verkrijgen, dient een verdampingsproces gestart te worden. Coaten zoals Quooker de kokendwaterkranen maakt, is duurzaam en waarborgt de kwaliteit. Het proces is ingenieus en brengt een superieure toplaag. De oppervlaktebehandeling kan geproduceerd worden door chemische reacties. De resistente laag is op de ondergrond van roestvrijstaal.

Oxideren:

Simpelweg is het verouderingsproces. Er zijn meerdere oxidaties. Oxidatie is het chemische proces dat een reductor elektronen afstaat aan de oxidator. De geoxideerde stof staat dus elektronen af aan de andere stof. De stof die geoxideerd is, wilt zijn afgestaande elektronen terug. Het oxidatiegehalte van de oxidator neemt na loop van tijd af. Bij de Quooker is er nooit een vorm van roest aanwezig die nadelige effecten heeft op het materiaal en het uiterlijk. De messing-patina kranen veranderen niet snel van kleur omdat u binnen een stabiel klimaat heeft. U zal de levendigheid van de uitstraling waarderen. Met grote zorg is de samenstelling ontworpen.

Wat betreft de Quooker kranen, zijn bij de messing patina en chroom kleuren spraken van oxidatie. Bij chroom is de oxidatie niet zichtbaar. Bij messing wel en de oxidatielaag word patina genoemd. Het unieke eigenschap van patina is natuurlijk dat de gebruiksporen een extra uitstraling geeft. De kraan zal stilletjes aan op een natuurlijke manier nog mooier worden.

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *